Nätverksträff kommunikatörer inom räddningstjänst 1-2 oktober 2019

Information

Välkommen till kommunikatörsträff i Norrköping den 1-2 oktober!

Efter förra årets lyckade träff, ville vi självklart göra om det hela! Därför bjuder vi nu in er andra som arbetar med kommunikation inom räddningstjänstförbund att tillsammans stöta och blöta gemensamma frågor och utbyta erfarenheter.

Här intill kan du fylla i dina uppgifter och komma med tips och idéer på intressanta och aktuella frågor att diskutera under träffen. Redan nu har vi, som Sylvia tidigare berättat, bokat en spännande föreläsning om ’nudging’ med Christina Gravert som är doktor i beteendevetenskap vid Göteborgs universitet. Högintressant för oss som brottas med att få människor att ändra beteende, men där kunskapen om hur man bör göra inte alltid leder till att människor verkligen ändrar sitt beteende!

’Vi kommer även att få träffa Maria Samson, kommunikations- och digitaliseringschef i Finspångs kommun, som kommer att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter av AI och digitalisering – ett högaktuellt och intressant ämne, inte minst för oss inom offentlig verksamhet!

Om du undrar något, är det bara att du slår oss en signal på 010- 480 40 09 (Sylvia) eller mejlar oss på sylvia.rydstrom[at]rtog.se. eller sara.lagre[at]rtog.se
Hoppas vi blir en lika inspirerande och härlig grupp som förra träffen!

Varmt välkommen! :-)

P.S. Vi behöver din anmälan senast den 28 augusti.

Här kommer vi att hålla till: Elite Grand Hotel Norrköping

Anmälan

    Jag vill anmäla mig:

    Jag behöver boende:

    Betalning


    Detta skulle jag vilja diskutera under träffen:

    Jag vill även tipsa om detta aktuella/intressanta ämne/nyhet, som fler kan behöva ta del av för inspiration eller ökad kunskap: