Är du brandingenjörsstudent? Sommarjobba hos oss!

Publicerad 15 februari 2018 kl 13:19

Vi söker brandingenjörsstudenter som under sommaren 2018 vill hjälpa oss med vår inventering av radhusbebyggelse. Är du en av dem?

Radhusinventeringen, som påbörjades under 2015, innebär att vi kartlägger var i vårt område vi har radhusbebyggelse, samt besöker radhusen för att se över deras brandskydd. Inventeringen ligger sedan till grund för informationsutskick till fastighetsägarna. Även andra arbetsuppgifter kan bli aktuella.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har läst minst ett år på brandingenjörsutbildningen på LTH eller LTU och som har ett intresse av att förkovra dig i byggnadstekniskt brandskydd och samtidigt omsätta dina kunskaper i praktiken. Du kommer att jobba ihop med andra projektanställda och kommer röra dig en hel del inom vårt förbund och träffa boenden i radhusområden.

  • Du ska kunna jobba i Officepaketet och då främst i Excel.
  • Du har körkort med lägst behörighet B.

Intresseanmälan

För att vi ska kunna planera sommaren så bra som möjligt, behöver vi veta mellan vilka datum du kan jobba. Uppge därför detta i din intresseanmälan. Vi vill också veta i vilken årskurs du går.

Skicka din intresseanmälan till: per.nisser[at]rtog.se

Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då vi planerar att intervjua och göra urval löpande under våren. Vi kommer utifrån intresseanmälningarna att välja ut projektanställda utifrån kompetens och intervjuer per telefon.

Anställningsform: visstidsanställning, juni – augusti 2018
Anställningens omfattning: Heltid
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Linköping eller Norrköping
Sista ansökningsdag: Skicka din ansökan så snart som möjligt då vi planerar att intervjua och göra urval löpande under våren
Kontakt: Per Nisser – Chef förebyggande organisationen, telefon 010 – 480 40 15
Facklig företrädare: Leif Stenberg – Sveriges Ingenjörer, telefon 010- 480 40 06.