Möt oss som arbetar i uniform

Publicerad 15 oktober 2014 kl 14:21

Hur tänker en polis? Varför släcker inte brandmännen branden direkt och vad möter ambulanspersonalen? Du kanske undrar ibland varför vi arbetar som vi gör? Kom och träffa oss så berättar vi gärna!
Alla vi poliser, brandmän och ambulanspersonal finns för att hjälpa dig, dina vänner och din familj när något hänt. Vi vill alla att du ska känna dig trygg i din vardag. Men, vi vet också att en del har många frågor om hur vi arbetar.

Under tre tillfällen träffar vi gärna dig och berättar om vår verksamhet och svarar på dina frågor. Genom dialog med dig som bor i Linköping kan vi skapa samsyn och öka förståelsen för våra yrken och de uppgifter vi har.

Poliser, ambulanspersonal och brandmän är precis som vilken medborgare som helst, men i uniform när vi arbetar. Och vi vill alltid ditt bästa men ibland förstår vi kanske inte alltid varandra.

På våra träffar vill vi gärna även berätta om våra viktiga yrken så att fler personer vill bli poliser, brandmän och ambulanspersonal. Du kanske är vår nästa kollega?
Välkommen!

Informationsmöten kommer att hållas:

Den 22 oktober mellan klockan 17:30-20:30 i Rydsskolans matsal.
Den 28 oktober mellan klockan 17:30-20:30 i Ånestadskolans matsal.
Den 5 november mellan klockan 17:30-20:30 i Skäggetorpsskolans matsal.

Kontakter för media

Johan Edvardsson, säkerhetschef, Linköpings kommun 013-20 58 79
Sofia Karlsson, säkerhetssamordnare, Linköpings kommun 013-26 30 53