Vi söker deltidsbrandmän i Skärblacka

Publicerad 18 december 2015 kl 14:25

Är du kvinna eller man och bor eller arbetar i Skärblacka med omnejd? Vill du hjälpa till med att göra din ort och dina medmänniskor tryggare, samtidigt som du behåller din ordinarie anställning? Tycker du dessutom om fysiskt arbete och att jobba i grupp kan du vara den kollega vi söker!

Som deltidsbrandman kommer du, efter utbildning, att delta i beredskap och utryckningstjänst. Det kan omfatta allt från sjukvårdslarm, till att ta hand om skadade personer vid trafikolyckor, släcka bränder och andra insatser där våra medmänniskor behöver akut hjälp.

Du behöver vara fullt frisk, vara simkunnig, ha god fysik för att exempelvis kunna rökdyka, och gärna även ha C-körkort. Uppdraget innebär även att du är beredd att avsätta en del av din fritid för exempelvis utbildningar och övningar. På köpet får du värdefull kunskap som både du och din ordinarie arbetsgivare kan ha stor nytta av.

Är du intresserad av att bli en av oss kommer du att få göra vissa tester, bland annat ett så kallad rullbandstest. Hör gärna av dig till vår platschef Andreas Eklund på andreas.eklund@rtog.se eller telefon 0702-025 657 om du har frågor. Det är även till Andreas du skickar din ansökan.

Mer information om vad det innebär att vara deltidsbrandman och våra tester hittar du här.