Vi söker en chef för yttre befäl

Publicerad 28 april 2021 kl 15:56

Vill du vara med och påverka och utveckla medarbetare och verksamhet? Nu söker vi en chef för yttre befäl.

En av vårt förbunds operativa funktioner är att vara yttre befäl. Då är det främsta uppdraget att leda utryckningsstyrkor vid olyckor eller andra akuta händelser. Yttre befäl stöttar stationerna i hela förbundet och kan därför åka på larm i alla våra orter, något som är en stor fördel eftersom man då även får chans att träffa kollegor på andra stationer.

Våra yttre befäl är aktörer som sprider kunskap inom organisationen genom att bland annat agera som utbildare. Yttre befäl ska ha förmågan att lyfta blicken och arbeta med ledningsfrågor som gör att andra utvecklas i arbetet på skadeplats. En viktig del av arbetet är samarbete med andra delar i samhället som exempelvis fastighetsägare, byggherrar, kommun, myndigheter med flera.

Nu söker vi en chef för våra yttre befäl, en grupp som idag består av 10 medarbetare som utgår antingen från Norrköping eller från Linköping.

Som chef för yttre befäl ansvarar du för planering och genomförande av verksamhet utifrån förbundets verksamhetsmål och de dokument som styr vår verksamhet. Du ska ha en tydlighet, en struktur samt ett nära ledarskap.

Som chef över gruppen kommer du att leda, fördela och följa upp arbetet i gruppen. Du har personalansvar med arbetsmiljöansvar, medarbetarsamtal och lönesamtal. Du kommer även, utifrån verksamhetens behov, att själv vara i rollen yttre befäl. Du har möjlighet att forma och utveckla gruppen och dess arbete.

Placering kan vara antingen i Norrköping eller i Linköping.

Jag vill veta mer om tjänsten – ta mig till platsannonsen!