Vi söker en utbildare/tekniker

Publicerad 15 september 2017 kl 11:15

En viktig del för räddningstjänsten är att utbilda andra och informera om hur man skapar sin egen säkerhet. På våra utbildningsanläggningar bedriver vi både extern och intern utbildning.

Nu söker vi en utbildare/tekniker till vårt övningscenter i Lambohov. Din huvudsakliga placeringsort är Linköping, men du ska också vara beredd att vara behjälplig i Norrköping och vid behov även i Valdemarsvik, Söderköping och Åtvidaberg.

Att jobba som utbildare handlar till stor del om planering och genomförande av teoretiska och praktiska övningar för den externa utbildningsverksamheten. Du kommer ha mycket kundkontakt med företag, kommuner och andra organisationer. Förutom att utbilda på våra egna anläggningar kommer du också att vara ute hos kunder och hålla företagsanpassade utbildningar eller informera om brandsäkerhet. Vad gäller den interna utbildningsverksamheten handlar det främst om att förbereda för olika övningsmoment

Arbetet innebär även service och underhåll av grönområden och vägar samt reparationer av utrustning på våra anläggningar.

Läs mer och ansök här