Vi söker utbildare med kompetens för människor med särskilda behov

Publicerad 24 juni 2020 kl 08:52

Har du erfarenhet av arbete med människor med olika funktionsvariationer och har jobbat med att driva utvecklingsprojekt? Då kanske du är den vi söker!

Vår utbildningsenhet arbetar över hela förbundet med uppdraget att utbilda människor inom brandsäkerhet, HLR, SBA och Heta arbeten. Det handlar om att stärka den enskilda individen att klara av en eventuell olycka både på sin fritid och på sitt arbete.

Även om vi idag når många människor, ser vi ett behov av att även aktivt försöka nå de individer som vi idag inte möter via våra olika utbildningar och som är extra utsatta för risk – till exempel äldre personer, socialt utsatta personer och personer med fysiska eller psykiska funktionsvariationer.

Därför vill vi nu förstärka och bredda vår kompetens med en utbildare med särskild kompetens och erfarenhet av människor med särskilda behov.

I din roll som utbildare skapar du kontakter för samarbeten där vi känner att vi kan göra skillnad. Vi har ett tydligt mål om vart vi vi vill nå i dessa frågor, men eftersom tjänsten är ny så kommer du att ha stor möjlighet att, tillsammans med din chef, påverka hur arbetet kommer att utvecklas.

Läs mer om tjänsten och ansök här:
Räddningstjänsten Östra Götaland söker utbildare med särskild kompetens för människor med särskilda behov