Tyck till om oss

Genom alla våra dagliga möten med invånare i våra kommuner får vi nya erfarenheter och ny kunskap. Med hjälp av dessa möten arbetare vi ständigt för att uppfylla våra uppdrag ännu bättre och ge dig den hjälp och service du har rätt att förvänta dig av oss.

I nuläget vill vi gärna veta lite mer om vad du som skolelev tycker om oss och vår utbildning. Vi är även tacksamma för att få återkoppling från dig som drabbats av en brand.

Frågor till dig som elev

Går du i årskurs 4 eller 7 hoppas vi att vi har fått varit i din klass och pratat om säkerhet av olika slag. När vi varit i din klass kan du använda länken nedan.

Enkät för dig som är elev eller lärare

Frågor till dig som drabbats av en brand

Har du råkat ut för en brand dit vi har varit larmade, har du förhoppningsvis redan blivit ombett att svara på några frågor i vår enkät. Vill du inte svara genom brevet du fick av vår kollega får du gärna svara här.

Enkät för dig som drabbats av en brand

Vi är rädda om dina svar

All information vi får av dig kommer naturligtvis att behandlas med stor försiktighet. De uppgifter du lämnar kommer inte att kunna användas av annan part så att du eller dina anhöriga ska kunna identifieras eller kopplas samman med enskilda händelser.