Utbildningar

Varje dag utbildar vi ett antal människor i säkerhets frågor av olika slag. Ibland sker det genom att vi får besök av hundratals vetgiriga sexåringar på våra stationer, ibland genom att vi besöker skolor. En stor del av utbildningarna sker även på våra utbildningsanläggningar dit företag och organisationer kommer för att utbilda sina medarbetare.

Målet med våra utbildningar är att fler ska få kunskap att både förebygga olyckor men även att kunna hantera dem om de inträffar. Med rätt kunskap får man nämligen tryggheten att själv agera om någon råkar ut för en olycka. Snabb hjälp eller insats är ofta det som gör störst nytta och du kan göra stor skillnad i väntan på att vi ska komma på plats. Förhoppningsvis behöver du oss inte alls.

På våra två utbildningsanläggningar har vi instruktörer med lång erfarenhet och stor kunskap som de gärna delar med sig av. Mycket av vår utbildning här är även praktisk så att du exempelvis vet hur du ska hantera en brandsläckare eller ge hjärt-lungräddning.

Ska du på utbildning hos oss kan du välja mellan vår anläggning i Linköping eller den i Norrköping.

Många av våra utbildningar kan anpassas utifrån ditt företags eller din organisations önskemål. Kontakta oss gärna så berättar vi mer!