”Norrköpingsträffen”, 5-6 oktober 2021

Information

Välkommen till kommunikatörsträff i Norrköping den 5-6 oktober!

Nu bjuder vi återigen in er som arbetar med kommunikation inom räddningstjänstförbund att tillsammans stöta och blöta gemensamma frågor och utbyta erfarenheter. Tillsammans blir vi ju starkare!

Förra året kunde vi ju tyvärr inte genomföra träffen på grund av corona – men nu håller vi alla tummar för att det kommer funka i höst!

Tidigare år (2018 och 2019) har vi pratat om samverkan kring kampanjer, kommunikation med skiftgående personal, rekryteringskommunikation, kommunikation kring skogsbränder, kommunikation om krigsplacering av personal och en mängd stora och små andra frågor.  Vi har även fått föreläsningar av olika gäster om att jobba digitalt, om AI och digitalisering och om hur man kan jobba med ”nudging” i kommunikationsarbetet.

Programmet för i år är inte helt fastställt, så dina tips och idéer på intressanta och aktuella frågor att diskutera under träffen tas tacksamt emot. I anmälningsformuläret här intill kan du skicka med din input.

Om du undrar något, är det bara att du slår oss en signal på 010- 480 40 09 (Sylvia) eller mejlar oss på sylvia.rydstrom[at]rtog.se. eller sara.lagre[at]rtog.se

Hoppas vi blir en lika inspirerande och härlig grupp som förra träffen!

Varmt välkommen! :-)

P.S. Vi behöver din anmälan senast den 28 augusti.

Här kommer vi att hålla till: Elite Grand Hotel Norrköping

Anmälan

    Jag vill anmäla mig:

    Jag behöver boende:

    Betalning


    Detta skulle jag vilja diskutera under träffen:

    Jag vill även tipsa om detta aktuella/intressanta ämne/nyhet, som fler kan behöva ta del av för inspiration eller ökad kunskap: