Förskoleklass

Vi erbjuder alla barn som går förskoleklass i våra medlemskommuner (Linköping, Norrköping, Söderköping, Valdemarsvik och Åtvidaberg) att via sina skolor få komma till oss för att se en teaterföreställning med namnet ”Heta låtar”. Syftet är att med musikens och teaterns hjälp skapa en grundläggande förståelse för risker som kan finnas i barnens närhet och vad man ska tänka på om det händer en olycka.

  • Förskoleklasserna i Söderköping och Valdemarsvik är, liksom de i Norrköping, välkomna till föreställningarna som hålls på station Centrum i Norrköping.
  • Förskoleklasserna i Åtvidaberg är, liksom de i Linköping, välkomna till föreställningarna som hålls på station Lambohov i Linköping.

Efter föreställningen hoppas vi att barnen är fulla av nyfikenhet och sprider sitt säkerhetsbudskap hemma. Vi strävar efter att i våra föreställningar visa att alla – stora som små – kan skapa sin egen säkerhet lika bra.

Föreställningen tar ungefär en timme.

color-yellow

Tips om annat kostnadsfritt skolmaterial!

Har ni inte möjlighet att ta del av våra utbildningar kan vi tipsa om Länsförsäkringar Östgötas skolmaterial för lågstadieelever. Länsförsäkringar Östgöta är en av våra samarbetspartners som också brinner för barns säkerhet.

Kolla in Länsförsäkringar Östgötas material för lågstadieelever