Nu söker vi stationschef till Lambohov och Kvillinge

Publicerad 29 maj 2024 kl 15:41

Som stationschef är du närmaste chef för brandmännen. Du ansvarar för planering av personal och för deras genomförande av verksamhet och aktiviteter. Tjänsten innefattar dessutom verksamhetsuppföljning och ett visst ekonomiskt ansvar. Du har arbetsmiljöansvar, medarbetarsamtal och lönesamtal samt har ansvar för kompetensutveckling.

Som person är du trygg, stabil och empatisk, och arbetar bra med andra människor. Du har förmågan att tillföra entusiasm, energi och lust i arbetet, och drivs av en vilja att arbeta målinriktat och åstadkomma resultat. Du har förmågan att se och tillvarata olikheter hos medarbetare, och ser värdet i att arbeta för en inkluderande arbetsplats. Vidare har du i ditt ledarskap ett sätt som präglas av grundade värderingar och ett förhållningssätt som uppmuntrar till förbättring för både organisation och på individnivå.

Du har utbildning på lägst gymnasienivå, samt någon form av ledarskapsutbildning. Du har erfarenhet av verksamhetsplanering och av att arbeta målstyrt. Vidare ser vi gärna att du har arbetat som chef med personalansvar eller i annan arbetsledande befattning.

Vid Räddningstjänsten Östra Götaland arbetar vi alla för samma mål. Att göra olyckorna färre och skadorna mindre. Vi måste kunna sprida kunskap, hantera många sorters olyckor och möta medmänniskor. Och vi måste finnas där för varandra. Vår styrka är att vi har så många olika styrkor. Så vilken är din? Det är stor chans att den passar in hos oss.

 

Ansök här

 

Läs mer under lediga tjänster här:

Lediga tjänster