Vi söker en brandingenjör

Publicerad 24 april 2023 kl 09:48

Vi söker en brandingenjör till vår avdelning Samhällsskydd. Har du förmågan att planera, strukturera och ta eget ansvar för att på ett självständigt sätt driva dina processer vidare? Fungerar du samtidigt bra i samarbete med andra och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt? Då skulle du passa bra för rollen som brandingenjör hos oss.

Du blir av våra experter på olika typer av risker. Dina arbetsuppgifter kommer att ha fokus på olycksförebyggande arbete med inriktning mot tillsyn enligt Lagen om skydd mot olyckor, byggprocessen samt Lagen om brandfarliga och explosiva varor. Ditt geografiska arbetsområde kommer att spänna över hela förbundet, så du kommer att vara rörlig i din vardag.

Förbundet har också en Regional Insatsledarberedskap som du framöver blir en del av. Du ska vara beredd på att starta en introduktion för uppgiften inom ett år från det att du börjar jobba hos oss. Detta ställer krav på att du bor relativt nära städerna Linköping eller Norrköping. Placeringsort kan vara antingen Norrköping eller Linköping.

Som brandingenjör har du goda möjligheter att så småningom få specialisera sig inom områden du är särskilt intresserad av. Och inte minst blir du del av ett härligt kollegialt gäng, där vi stöttar varandra och har roligt tillsammans!

Läs mer om tjänsten och sök här.