Vi söker en chef till vår deltidsorganisation

Publicerad 16 april 2024 kl 11:49

Vid Räddningstjänsten Östra Götaland arbetar vi alla för samma mål. Att göra olyckorna färre och skadorna mindre. Vi måste kunna sprida kunskap, hantera många sorters olyckor och möta medmänniskor. Och vi måste finnas där för varandra. Vår styrka är att vi har så många olika styrkor. Så vilken är din? Det är stor chans att den passar in hos oss.

Vår deltidsorganisation, eller organisation för RiB (räddningsperson i beredskap) är en specifik del inom vår verksamhet, som ändå är nära sammanflätad med allt arbete som görs inom förbundet. Våra 250 fantastiska deltidsbrandmän har ett starkt engagemang för sitt uppdrag. Nu söker vi en strukturerad, ambitiös och pålitlig chef som vill driva arbetet framåt för vår deltidsorganisation.

Du ingår i ett verksamhetsråd med syfte till samverkan och utveckling för hela räddningstjänsten. Rollen som chef stöttas främst av en biträdande chef för deltidsorganisationen. Tillsammans ansvarar ni för utvecklingen av verksamheten.
Som person är du modig i ditt ledarskap och kan skapa delaktighet i arbetet via ditt engagemang och din tillit. Du är lyhörd för idéer, tillåter misslyckande och ger både beröm och kritik.

Ansök här

 

Läs mer under lediga tjänster här:

Lediga tjänster