Vi söker ny chef till räddningscentralen!

Publicerad 24 november 2022 kl 14:02

Är du nyfiken på att driva och utveckla räddningstjänstens ledning? Nu söker vi en ny chef för vår räddningscentral – kanske är det du eller någon du känner? Läs då vidare!

Vår räddningscentral är en del av den övergripande ledningen för räddningstjänsten i Östergötland. Här bedriver vi avancerat stabs- och ledningsarbete, och hanterar tillsammans med SOS Alarm larm dygnet runt, året om. Sammanlagt rör det sig om cirka 8 500 larm per år.
Som chef för räddningscentralen är du närmsta chef för de tolv medarbetare som tjänstgör här i form av vakthavande befäl och larm- och ledningsoperatörer. Tillsammans med dem omsätter du övergripande mål i det dagliga arbetet och har fokus på att ständigt utveckla och förbättra verksamheten.

Uppdraget som chef innebär att leda, planera, utveckla och följa upp verksamheten. Du arbetar nära och i kontinuerlig dialog med medarbetarna och prioriterar arbetsmiljö och effektiv ledning av räddningstjänstverksamhet. Du arbetar också i nära samverkan med andra chefer, både inom vår egen organisation och gentemot mot externa kontakter.

Läs mer om tjänsten och ansök här (länk till rekryteringsfirman Jeffersson Wells)