Vi söker ny chef till räddningscentralen!

Publicerad 24 november 2022 kl 14:02

Är du nyfiken på att driva och utveckla räddningstjänstens ledning? Nu söker vi en ny chef för vår räddningscentral – kanske är det du eller någon du känner? Läs då vidare!

Vår räddningscentral är en del av den övergripande ledningen för räddningstjänsten i Östergötland. Här bedriver vi avancerat stabs- och ledningsarbete, och hanterar tillsammans med SOS Alarm larm dygnet runt, året om. Sammanlagt rör det sig om cirka 8 500 larm per år.
Som chef för räddningscentralen är du närmsta chef för de tolv medarbetare som tjänstgör här i form av vakthavande befäl och larm- och ledningsoperatörer. Tillsammans med dem omsätter du övergripande mål i det dagliga arbetet och har fokus på att ständigt utveckla och förbättra verksamheten.

Uppdraget som chef innebär att leda, planera, utveckla och följa upp verksamheten. Du arbetar nära och i kontinuerlig dialog med medarbetarna och prioriterar arbetsmiljö och effektiv ledning av räddningstjänstverksamhet. Du arbetar också i nära samverkan med andra chefer, både inom vår egen organisation och gentemot mot externa kontakter.

Läs mer om tjänsten och ansök här (länk till rekryteringsfirman Jeffersson Wells)

 

Senaste nyheterna

Se fler nyheter