Brandingenjörsstudent? Jobba hos oss i sommar!

Publicerad 23 mars 2020 kl 10:16

Vi söker brandingenjörsstudenter som under sommaren 2020 vill sommarjobba hos oss. Är du en av dem?

Du kommer under din tid hos oss att få testa dina kunskaper i praktiken, genom att utföra relevanta arbetsuppgifter. Det kan bland annat handla om att inventera radhusbebyggelse, inventera behov av höjdfordon eller om att analysera och följa upp statistik.

Vem kan söka?

Vi söker dig som har läst minst ett år på brandingenjörsutbildningen på LTH eller LTU och som nu vill omsätta dina kunskaper i praktiken. Du kommer att jobba ihop med andra projektanställda. Din placering blir på en av våra heltidsstationer i Norrköping eller Linköping, men kommer förmodligen att röra dig i hela förbundet och träffa många människor i ditt arbete.

  • Du ska kunna jobba i Officepaketet och då främst i Excel.
  • Du har körkort med lägst behörighet B.

Ansök så här!

För att vi ska kunna planera sommaren så bra som möjligt, behöver vi veta mellan vilka datum du kan jobba. Uppge därför detta i din intresseanmälan. Vi vill också veta i vilken årskurs du går. Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då vi planerar att intervjua och göra urval löpande under våren. Vi kommer utifrån intresseanmälningarna att välja ut projektanställda utifrån kompetens och intervjuer per telefon. Skicka ansökan senast 30 april.

Skicka din ansökan till:

per.nisser@rtog.se.
Ansök senast 30 april

Anställningsform: visstidsanställning, juni – augusti 2020
Anställningens omfattning: Heltid
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Linköping eller Norrköping
Sista ansökningsdag: Skicka din ansökan så snart som möjligt då vi planerar att intervjua och göra urval löpande under våren. Dock senast 30 april.
Kontakt: Per Nisser, verksamhetschef. Telefon 010 – 480 40 15
Facklig företrädare: Axel Wahle, Sveriges Ingenjörer. Telefon 010- 480 42 27.

Välkommen med din ansökan!