Pluggar du till brandingenjör? Kom och sommarjobba hos oss!

Publicerad 3 februari 2022 kl 12:31

Vi söker brandingenjörsstudenter som under sommaren 2022 vill sommarjobba hos oss. Är du en av dem?

Du kommer under din tid hos oss att få testa dina kunskaper i praktiken, genom att utföra relevanta arbetsuppgifter. Det kan bland annat handla om att inventera radhusbebyggelse eller att bistå med att utveckla vårt förebyggande arbete på andra sätt.

Vem kan söka?

Vi söker primärt dig som har läst minst ett år på brandingenjörsutbildningen på LTH eller LTU och som nu vill omsätta dina kunskaper i praktiken. Du kommer att jobba ihop med andra projektanställda.

Din placering blir på en av våra heltidsstationer i Norrköping eller Linköping, men kommer förmodligen att röra dig i hela förbundet och träffa många människor i ditt arbete.

  • Du ska kunna jobba i Officepaketet och då främst i Excel.
  • Du har körkort med lägst behörighet B.

Ansök så här!

För att vi ska kunna planera sommaren så bra som möjligt, behöver vi veta mellan vilka datum du kan jobba. Uppge därför detta i din intresseanmälan. Vi vill också veta i vilken årskurs du går.

Skicka din ansökan till: joar.hjertberg[at]rtog.se

Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, då vi planerar att intervjua och göra urval löpande under våren. Vi kommer utifrån intresseanmälningarna att välja ut projektanställda utifrån kompetens och intervjuer per telefon. Skicka ansökan senast 30 april.

Anställningsform: visstidsanställning, juni – augusti 2022
Anställningens omfattning: Heltid
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Linköping eller Norrköping
Sista ansökningsdag: Skicka din ansökan så snart som möjligt då vi planerar att intervjua och göra urval löpande under våren. Dock senast 30 april.
Kontakt: Joar Hjertberg, Chef samhällskydd
Telefon: 010- 480 41 22.
Facklig företrädare: Axel Wahle, Sveriges Ingenjörer.
Telefon: 010- 480 42 27.