Vi söker biträdande stationschef till station Centrum

Publicerad 12 maj 2020 kl 08:47

Nu söker vi en biträdande stationschef till station Centrum i Norrköping. Är det du?

Som biträdande stationschef är du närmaste chef för brandmännen på stationen. Du ansvarar för den dagliga bemanningen och planering av personal samt genomförandet av stationens verksamhet och aktiviteter. Vidare innebär tjänsten verksamhetsuppföljning och ett visst ekonomiskt ansvar. Du genomför medarbetarsamtal och lönesamtal och har ansvar för underställd personals kompetensutveckling.

Kvalifikationer
Du har utbildning på lägst gymnasienivå, samt någon form av ledarskapsutbildning. Du har erfarenhet av verksamhetsplanering och av att arbeta målstyrt och gärna erfarenhet av operativt arbete inom räddningstjänst (meriterande men ej krav). Vidare ser vi gärna att du har arbetat som chef med personalansvar eller i annan arbetsledande befattning. Det är viktigt att du tycker om att arbeta med personal och planering av verksamheten.

Som person är du trygg, stabil och empatisk och arbetar bra med andra människor. Du har förmågan att tillföra entusiasm, energi och lust i arbetet. För att passa i rollen behöver du vara flexibel och strukturerad i ditt arbetssätt och vara duktig på att planera, organisera och prioritera. Du drivs av en vilja att arbeta målinriktat och åstadkomma resultat. Du har förmågan att se och tillvarata olikheter hos
medarbetare och ser värdet i att arbeta för en inkluderande arbetsplats.

Läs mer om tjänsten och ansök här:

Räddningstjänsten Östra Götaland söker biträdande stationschef