Vi söker en vikarierande säkerhetssamordnare

Publicerad 26 april 2021 kl 12:49

Vill du jobba med säkerhetsskydd, intern säkerhet, krisberedskap, totalförsvar och samverkan med våra medlemskommuner? Nu söker vi en vikarierande säkerhetssamordnare med placering på vårt kansli.

Som säkerhetssamordnare vid vårt kansli kommer du att arbeta med informations- och säkerhetsfrågor. Det handlar om att analysera, föreslå, stödja genomförandet samt att följa upp åtgärder inom områdena krisberedskap, civilt försvar, internt skydd och säkerhetsskydd. I arbetet ingår även samverkan med våra medlemskommuner.

Kvalifikationer:

  • Relevant akademisk utbildning eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig.
  • Erfarenhet av att ha arbetat med frågorna i offentlig verksamhet (meriterande) Erfarenhet av informationssäkerhet eller IT-säkerhet (meriterande)
  • Kunskap om aktuella lagstiftningar inom området. Kännedom om totalförsvarsfrågor i allmänhet och civilt försvar i synnerhet (meriterande)
  • Körkort med B-behörighet (skallkrav)

Du är en person har förmågan att planera, organisera och prioritera på ett effektivt sätt. Du tar ansvar för din uppgift och driver självständigt dina processer vidare. Du samarbetar gärna med andra och gillar att skapa nya kontakter och att underhålla relationer. Din pedagogiska förmåga är god och du drivs av en vilja att arbeta målinriktat och att åstadkomma resultat. Du är en analytisk person som har förmågan att se verksamheten i ett helhetsperspektiv.

Läs mer om tjänsten och ansök här